Charlie Chaplin:

Toen ik van mezelf begon te houden, zag ik in dat mijn gedachten met me aan de haal kunnen gaan en me een naar gevoel kunnen geven. Maar toen ik mijn hart liet spreken, werd mijn mind een waardevolle bondgenoot. Nu noem ik deze verbinding de wijsheid van het hart.

Spirituele coaching

Wij leven momenteel in een dualistische, chaotische samenleving waar oude structuren aan het uiteenvallen zijn en nieuwe structuren nog niet volledig gevormd zijn. Daarin kan behoefte zijn aan draagvlak van therapeutische en energetisch begeleiding om jezelf meer rust en bewustzijn te geven waar jou plek is in deze ontwikkelingen. Mijzelf en anderen weer een rustige duidelijke plek te geven in het leven, geeft mij ook het gevoel dat ik medeschepper van mijn leven en dat van de samenleving.

Naast Spiritueel coach werk ik ook als Lichaamsgerichte psychotherapeut en begeleid ik intuïtief met ondersteuning van Angelologie en ArchetypeHealing.

Angelologie

Angelologie is een oeroude wetenschap en is met het Engelengeschrift (het Adamic) beschreven, het is het oudste geschrift ter wereld. Het instrument waar de Angelologist mee werkt is de Levensboom.
De mensen die nu op mijn pad komen kan ik niet alleen op hun levenspad  ondersteunen, met alle groeipijnen die dit soms geeft, maar ook op hun zielspad om hun zielenpijn te transformeren naar vrede en vrijheid.
Je zielenpijn zit heel diep. Het heeft te maken met dat je je fundament kwijt bent geraakt in jezelf en dan kan het soms moeilijk zijn om het leven te dragen zoals het zich aandient. Als je geen sterk fundament hebt, dan blijf je de ander nodig hebben (bewust of onbewust) om veiligheid te ervaren. Dit maakt je altijd afhankelijk van de buitenwereld om deze veiligheid te voelen en dat creëert ook (onbewuste) levensangst doordat je je veiligheid/zekerheid buiten jou kan verliezen. Deze levensangst houd ons tegen om in volledige rust en vrijheid te kunnen leven, wat er ook om je heen gebeurt.

Het belangrijkste in dit proces is:
Te weten wat werkelijk je diepste verlangen is, dan weet je ook waarvoor je hier op aarde bent gekomen.
De volgende vragen kunnen ondersteunend zijn om  hier een antwoord op te krijgen:
Waarom leef ik, waarom leef ik echt?
Waarom leef ik niet wie ik echt ben ?
Waarom ben ik eigenlijk in dit leven gekomen?
Waarom ben ik echt in dit leven?
Wat kom ik brengen, wat kom ik werkelijk doen of delen?Bovenstaande afbeelding is de Levensboom uit de wetenschap van Angelologie
Deze Levensboom is voor mij het instrument om evtentueel samen tot heldere en eerlijke antwoorden te komen op de vragen die ik hierboven stelde.
Als Angelologist (Zielenlezer) kijk ik samen naar je levenspad wat je tot nu toe gelopen hebt. We gaan kijken waar mensen en situaties jouw leraar zijn (geweest) die jou je schaduwkant (bij irritaties b.v) en lichtkant (zachtheid b.v) laten zien en ervaren. Juist de mensen en situaties die jouw schaduwkant laten zien en ervaren zijn belangrijk, want als je deze leraren (personen of situaties) kan gaan herkennen en ook omarmen gaat dit vrede en vrijheid bij je geven. Vrede en vrijheid zijn energieën die de Lichtenergie in jou uitdragen. De Lichtenergie kan dus meer uitgedragen worden door het zien dat de schaduwleraren jou iets komen brengen i.p.v. jou iets aan doen of afpakken. Het licht kan niet zonder het donker bestaan of ervaren worden. Dit wil niet zeggen dat je alles goed moet keuren van de schaduwleraren, maar wel begrip voelt naar deze mensen en situaties. Dat ze net als jij mens zijn en leren op hun levenspad en jij misschiendaarin hun leraar bent. Dit is een zo'n mooi hoog intelligent samengaan, hoe we elkaar kunnen helpen om het spirituele Zielspad te lopen.

De antwoorden op de vragen die ik stel kunnen een doorbraak geven, omdat je meer begrijpt waar je staat op je Zielspad en wat jou blokkeert op je Levenspad.
Wat kom je ervaren tijdens je Levenspad en wat kom je brengen vanuit je Zielspad (jouw Zielenmissie).
De antwoorden worden mede helder door je energievelden (chakra's). Elk energieveld is uniek met een eigen levensthema. Je kan helder krijgen welk energieveld vertroebeld is en dit dan weer te zuiveren. Dit proces van zuiveren is dat aan te gaan en ervaren wat niet zuiver is. Het levensthema van het chakraveld wat niet zuiver is, geeft duidelijk aan waar je voor gekozen hebt om hier in dit leven te komen ervaren. Daar heb je ook alle leraren voor nodig op je levenspad, zowel in de schaduw- als lichtkant. Het zuiveringsproces ondersteun ik met healingcodes en healingstechnieken.

De chakra's zijn gerelateerd aan de 11 Universele intelligenties van de Levensboom:
Ik ben Zielenzijn in alles (onvoorwaardelijke liefde leven naar jezelf de ander).
Ik ben Vrede en Rust in alles (verbindingen zien en helder zicht ervaren).
Ik ben Heel in alles (waardigheid ervaren).
Ik ben Liefde in alles (oordeelloosheid ervaren).
Ik ben Vrijheid in alles (inspiratie en schoonheid ervaren).
Ik ben Kracht in alles (moed ervaren).
Ik ben Overvloed in alles (alles kunnen delen).
Ik ben Wijsheid in alles ( jezelf recht aan doen en rechtvaardigheid ervaren).
Ik ben Zuiver in alles (waarheid ervaren van jezelf en de wereld om je heen).
Ik ben Magisch in alles ( jezelf als wonder ervaren, geboorte, ademen en kunnen creeren).
Ik ben Licht in alles (ik ervaar dat alles in mij aanwezig is tot het hoogste licht).

Dit zijn de thema's van het spirituele pad wat we lopen tijdens ons leven. Soms wijken we weer wat af en soms lopen we wat terug. Maar het leven, de levenskracht van het universum, brengt ons steeds weer terug bij de juiste les en leraren om je Zielspad te kunnen blijven lopen en je Zielsmissie uit te kunnen gaan dragen. Onze Zielenkracht is verbonden met de hoogste frequentievelden in het universum (codenaam voor deze velden is Engel) en die velden willen ons onvoorwaardelijk steunen om jou Zielsmissie hier op aarde te leven. Deze velden zijn maar 1 gedachte van ons verwijderd. Het is een rijkdom waar we ons niet altijd van bewust zijn en ons daar dan ook niet voor kunnen openen.

Wil je jezelf hier weer meer voor openen ?
Wil je weten waarom je hier op Aarde bent ?
Wil je vragen beantwoord krijgen waar je tegen je leven aan loopt ?
Of misschien ken je het gevoel van heimwee, maar weet je niet naar wat ? 
De antwoorden die je gaat ontvangen zullen je veel duidelijkheid geven over jezelf en het leven wat je leeft. Het is een bijzondere ontdekkingsreis en ik loop graag met je mee.

Meer informatie over Anglologie https://www.pattyharpenau.org/

Een ziel kan niet blijer worden dan dat hij weet waarom hij hier op aarde is

Archetype healing

De Archetype healing bied ik ook als keuzemogelijkheid aan om op deze manier begeleid te willen worden  ook ter ondersteuning om je Levenspad en Zielenpad goed te kunnen lopen.

Met healing energie ondersteun ik krachtig het proces om van het hoofd naar het hart te kunnen gaan. Ik geleid angst en pijn naar compassie en genezing. Het is steeds weer een dankbaar gevoel dat ik Archetype Healing als instrument in kan zetten in mijn werk.

Archetype Healing is een energie - overdracht die voortkomt, uit de hogere dimensies waar zelfgenezende en voedende levenskracht alom aanwezig is. Deze energie maakt ook mogelijk dat we kunnen ademen en leven op deze aarde.

Ik kan gericht behandelen op:

  • Emoties, gedachtenpatronen en bewustzijn.
  • Trauma’s.
  • Energievelden en chakra’s.

 

Deze healing methode is ontwikkeld door Collin Bloy uit Spanje vanuit inspiratie die hij door kreeg. Hij kwam 30 jaar geleden in de belangstelling doordat hij als medisch adviseur van voetbalclub Barcelona in een TV programma uitleg gaf aan artsen over zijn manier van werken met deze methode. Sinds 20 jaar wordt deze methode ook in Nederland toegepast.

Voel je jezelf aangetrokken om de transformatie aan te gaan van ego naar hart, voel je dat je verlangen groot is om naar bewustzijnsverandering te gaan en dit uit te dragen naar de wereld ?

Je bent welkom.